Om kostervarer

kostervarer.dk er en ny hjemmeside, men jeg har siden 2000 solgt varer for forsikringsselskaberne. Jeg hedder Michael Andersen, og har eget forsikringsmæglerfirma i Ikast.

Starten i 2000
Det startede i 2000 med et indbrud i et galleri. Galleriet fik erstattet de stjålne varer, men efter ca. 1 år blev varerne genfundet. Forsikringsselskabet stod nu med en masse varer, der først skulle hentes ved politiet, og sidenhen sælges på en eller anden måde. Et forsikringsselskab er ikke momsregistreret, og har bl.a. derfor ikke selv lov til at sælge varerne. Jeg var på daværende tidspunkt assurandør, og havde kunden der havde haft indbrud. Jeg tog kontakt til forsikringsselskabet, og hørte til muligheden for at få lov til at sælge varerne. Dette var starten på at sælge varerne.

Hvilke varer får vi ind
I princippet kan vi alle typer varer ind. Alt hvad der ellers hører til i den private husholdning sælger vi gerne. Det vi tidligere har solgt er møbler, malerier, anden kunst, håndværktøj, div. varer fra byggemarkeder. 

Der er dog varer som vi ikke kan eller ønsker at sælge:

- Registreringspligtige køretøjer
- Våben og ammunition
- Knive og andet der kræver tilladelse
- Fødevarer

Hvordan sælges varerne

Varerne sælges som udgangspunkt fra vores lager i Ikast. Malerier og kunst sælges dog fra andre lokaler end de vi normalt anvender. Vi har ikke åbningstider, ud over de der annonceres her på siden, men ellers kan du altid ringe og aftale en tid, vi låser gerne op hver dag.

Forsikringsselskaberne ønsker et rimeligt hurtigt salg af varerne, hvilket også afspejles i prisen. Prisen på varerne ligger på 30% - 70% under butiksprisen, alt afhængig af hvor beskadiget varerne er.